Ets aquí
Inici > General > LA UGT COMARQUES GIRONINES MUNTARÀ UNA PARADA SOLIDÀRIA DURANT LA DIADA DE SANT JORDI

LA UGT COMARQUES GIRONINES MUNTARÀ UNA PARADA SOLIDÀRIA DURANT LA DIADA DE SANT JORDI

Els diners recaptats amb la venda de llibres de segona mà es destinaran al centre d’Acolliment i Serveis Socials “la Sopa”

 

El proper diumenge 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, la UGT Comarques Gironines disposarà d’una parada de venda de llibres de segona mà a la Plaça de Catalunya cantonada avinguda Sant Francesc de Girona.

 

Es tracta d’una acció cultural però també solidària, ja que els diners que es recaptin es destinaran al Centre d’Acolliment i Serveis Socials “La Sopa”, una entitat gironina de caràcter social i assistencial adreçada a la població sense sostre o en situació de pobresa severa o exclusió.

 

La parada de Sant Jordi estarà oberta diumenge de 9 a 20 hores.

 

Us hi esperem a totes i a tots!!!

Top