Ets aquí
Inici > General > LA UGT COMARQUES GIRONINES I EL COMITÈ D’EMPRESA DE TRARGIRSA ACLAREIXEN QUE NO S’HA PRESENTAT CAP ERO NI S’HA INICIAT CAP NEGOCIACIÓ

LA UGT COMARQUES GIRONINES I EL COMITÈ D’EMPRESA DE TRARGIRSA ACLAREIXEN QUE NO S’HA PRESENTAT CAP ERO NI S’HA INICIAT CAP NEGOCIACIÓ

Degut a la incertesa que està vivint la plantilla, hem sol·licitat a la direcció de l’empresa una reunió urgent per aclarir les declaracions públiques realitzades pel vicealcalde de Girona

El passat dia 14 d’octubre van aparèixer unes declaracions a diferents mitjans de comunicació d’Eduard Berloso, vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació de l’Ajuntament de Girona sobre la situació de la incineradora de Campdorà i l’empresa Trargisa.

Tant el comitè d’empresa com la Federació d’Indústria, Construcció i Agro (FICA) de la UGT de les Comarques Gironines entenem que les manifestacions de Berloso porten a conclusions errònies, ja que a l’empresa no hi sobra cap lloc de treball. Per això, volem deixar clar el nostre posicionament:

  1. A data 19 d’octubre no s’hi ha presentat cap tipus de mesura de caràcter col·lectiu, ni un expedient de regulació d’ocupació ni cap altra.
  2. Per tant, és impossible que s’hagi iniciat cap tipus de negociació.
  3. Només hi ha hagut reunions informatives de previsió però sense cap proposta concreta.
  4. Tant el comitè d’empresa com UGT-FICA de les Comarques Gironines entenem que no és necessària cap mesura, ja que és possible la reubicació dels treballadors de la incineradora en altres llocs de treball dins de l’organigrama de l’empresa.
  5. Degut a la incertesa que està vivint la plantilla de Trargisa, hem sol·licitat a la direcció de l’empresa una reunió urgent per aclarir el termes de les declaracions realitzades.

El comitè d’empresa i UGT-FICA de les Comarques Gironines manifestem la necessitat d’obrir espais de diàleg per trobar una solució al conflicte beneficiosa per a totes les parts.

 

Top