Ets aquí
Inici > General > El comitè intercomarcal de la UGT comarques gironines aprova una resolució contra la violència de gènere

El comitè intercomarcal de la UGT comarques gironines aprova una resolució contra la violència de gènere

Aquest divendres 5 de desembre ,UGT comarques gironines ha celebrat el comitè intercomarcal de l’any 2014.

El comitè intercomarcal es el màxim òrgan de debat i de direcció entre Congressos de la organització.

En un moment de canvis i de noves idees, com mai, la UGT comarques gironines ha reunit les 75 persones que són membres del comitè intercomarcal. Son delegats/des i afiliats/des representatius, de tots els sectors i comarques de Girona, que van ser escollits en els Congressos de cada un dels 6 sindicats que formen la UGT de comarques gironines.

Al llarg del matí s’ha debatut i analitzat la situació social, laboral i sindical de les comarques gironines, així com les propostes que marcaran la línea de treball del sindicat pel proper any 2015.
image

La UGT comarques gironines es el 1er sindicat en representació de delegats i delegades a la demarcació de Girona, amb uns 2500 delegats i delegades i el proper any 2015 és un any de forta renovació d’eleccions sindicals en els centres gironins.

L’any 2015 uns 800 centres de treball gironins organitzaran les eleccions sindicals i seran renovats els delegats /des.

El comitè intercomarcal ha recolzat la feina feta pels delegats d’UGT de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en la seva tasca diària compromesa amb els treballadors de la seva empresa.

També s’han tractat temes generals de com millorar la defensa dels drets dels treballadors/ es de les nostres comarques, de quines han de ser les prioritats en la negociació collectiva i ,fins i tot, s’han aprovat resolucions per “exportar” a altres organismes de la UGT de Catalunya i del Confederal com la campanya que va iniciar per defensar la igualtat i la no violència contra les dones.

Deixa un comentari

Top