Ets aquí
Inici > General > Assemblea Informativa delegats i delegades principi d’acord sobre el IV AENC (Acuerdo Nacional para el Empleo y Negociación Colectiva)

Assemblea Informativa delegats i delegades principi d’acord sobre el IV AENC (Acuerdo Nacional para el Empleo y Negociación Colectiva)

El proper dimarts 19 juny es farà una assemblea informativa del principi d’acord  que han arribat els sindicats i la patronal a nivell confederal, sobre el IV AENC (Acuerdo Nacionasl para el Empleo y Negocaciación Colectiva) que a UGT volem que sigui ratificat pels nostres delegats i delegades al llarg dels propers dies.

A l’assemblea comptarem amb la presència de la Nüria Solé , Secretària d’Organització de la UGT Catalunya i d’en Xavier Casas, Secretari General de la UGT Comarques Gironines, que ens exposaran els principals punts de l’acord i ens informaran sobre el punt on es troben les negociacions de l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC).

 

Data :    19 de juny de 2018

Hora:     16 hores

Lloc:       Sala d’actes de la UGT de Girona (miquel Blai 1) Girona

Top