Ets aquí
Inici > General > Comunicat del comitè d’empresa de Gas Gas Motos

Comunicat del comitè d’empresa de Gas Gas Motos

La direcció de Gas Gas Motos va presentar el passat 27 de març tres expedients de regulació, suspensió, reducció salarial i extinció. Aquestes mesures es varen presentar sense l’aportació  de capital al pla de viabilitat que l’empresa contemplava.

En aquest escenari el comitè d’empresa va manifestar el seu desacord al no veure la viabilitat del pla esmentat. El comitè no reconeix la causa i exposa a la direcció que retiri les mesures fins tenir acordada la refinaciació amb els bancs i la injecció de capital dels inversors. L’empresa  accepta la petició manifestant que la directiva esgotarà el període legal del preconcurs i donat que l’activitat porta aturada des del mes de gener te dificultats fer front als pagaments de les nòmines. Davant d’aquest escenari l’empresa accepta retirar les mesures presentades inicialment i presentar un expedient de suspensió temporal per un període de dos mesos. A aquest expedient es va arribar a un preacord que es va votar en assemblea dels treballadors i va ser ratificat amb un percentatge d’un 84%.

AowNmcIlx3yrOMCxPAIMHxAIXlNsI6T7chpmgOoRt0cg

El comitè d’empresa de Gas Gas Motos, amb el suport de la plantilla, anirà al Parlament de Catalunya a exposar la precària situació en què es troben els treballadors. El comitè afirma que la situació que està vivint l’empresa es deu a una mala gestió atès que tenim marca i tenim demanda de producte (el 90% s’exporta). No entenem que la direcció i les accionistes tardin tant a buscar una solució i aportar capital tenint una amplia liquidesa financera, per fer front a la viabilitat de l’empresa, evitant així un deteriorament i devaluació de la firma. Interessos aliens a la supervivència de l’empresa predominen sobre el futur de 400 famílies que en depenen i que ara estan abocades a una situació d’incertesa i precarietat.

Deixa un comentari

Top