Ets aquí
Inici > General > Per aconseguir situar-nos en la ratio europea, el sector hoteler gironi hauria de crear 10.000 llocs de treball

Per aconseguir situar-nos en la ratio europea, el sector hoteler gironi hauria de crear 10.000 llocs de treball

Avui, una representacio de la UGT comarques gironines s’ha reunit amb el director del Patronat de Turisme de Girona per exposar-li la clara necessitat de normativa turística que necessita la demarcació.

Tal com exposa Xavier Casas, Secretari General de la UGT Comarques Gironines, “A Comarques Gironines necessitem un pla estratègic que moduli un model turístic diferent que promogui i valori el capital humà , el respecte a l’entorn, l’eficiència energètica , la projecció de la cultura i els productes de proximitat”. “Això es cabdal ja que el turisme es la industria de primer ordre a Comarques Gironines. Es el sector clau.

Actualment, el panorama laboral en aquest sector ens deixa dades com les seguents:

. Una càrrega laboral de mitjana a la demarcacio de 200 persones ateses per treballador

. Una càrrega laboral de mitjana a Lloret de mar de 332 persones ateses per treballador

Mentre que:

. A Barcelona , la càrrega laboral es de 122 persones ateses per treballador

. A Madrid, la càrrega laboral es de 66 persones ateses per treballador

Per aquest motiu, des de UGT Comarques Gironines instem la inspeccio de treball a regular aquesta ratio, així com tenim clar que no volem que el desenvolupament del sector turisme serveixi per omplir les butxaques d’alguns empresaris que busquen el “pelotazo”.

Deixa un comentari

Top