Ets aquí
Inici > General > Una delegació de la UGT Comarques Gironines participarà en la manifestació de Perpinyà contra la nova llei de treball

Una delegació de la UGT Comarques Gironines participarà en la manifestació de Perpinyà contra la nova llei de treball

Els sindicats francesos convoquen aquest dijous una jornada de vaga general a tot el país contra la reforma laboral

image

Les mobilitzacions a França contra la reforma de la llei de treball culminaran el proper dijous, 28 d’abril, amb una jornada de vaga general a tot el país. Les protestes estan liderades per la CGT, FO, FSU, SOLIDAIRES i CFTC66, així com la UNL (unió nacional d’estudiants).

Aquesta reforma presentada pel primer ministre, Manuel Valls, té moltes similituds amb les reformes laborals de 2010 i 2012 a l’Estat espanyol, que, com ha quedat demostrat amb el temps, no han creat ocupació i només han servit per precaritzar encara més el nostre mercat de treball.

La majoria d’organitzacions sindicals franceses demanen la retirada del text de la llei, ja que entenen que facilitarà l’acomiadament en cas que la xifra de beneficis de l’empresa empitjori, estableix uns límits a les indemnitzacions en cas d’acomiadament improcedent, i els acords d’empresa prevaldran sobre els convenis col·lectius, entre d’altres mesures.

Com a mostra de solidaritat i suport, una delegació de la UGT Comarques Gironines -encapçalada pel seu secretari general, Xavier Casas- participarà a la manifestació de dijous a Perpinyà, que començarà a la Plaça de Catalunya a les 10.30 hores. Prèviament a l’inici de la manifestació, a les 10.15 hores, s’atendrà els mitjans de comunicació.

Deixa un comentari

Top