Ets aquí
Inici > General > 1 de maig contra la pobresa laboral i social

1 de maig contra la pobresa laboral i social

Multitudinària manifestació unitària a Girona per celebrar el 1 de maig. Com va ser habitual la manifestació va comptar amb la presència de famílies senceres i de treballadors d’empreses que estan immerses en situacions complicades com pot ser Nystar de Blanes. També va prendre un especial protagonisme les organitzacions que clamen per un acolliment a les persones refugiades que provenen dels conflictes del pròxim orient.

image

image
Fotos: Alicía Buil

En els parlaments Xavier Casas, secr. general d’ UGT comarques gironines, va tornar a exigir la derogació de totes les reformes laborals aprovades pel PSOE i PP no descartant la convocatòria d’una vaga general els propers mesos.

Deixa un comentari

Top