Ets aquí
Inici > General > 18 de febrer: En defensa de la Llibertat i del Dret de Vaga

18 de febrer: En defensa de la Llibertat i del Dret de Vaga

18febrer

La Confederació Sindical Internacional (CSI) ha designat el 18 de febrer com a Dia Mundial en Defensa del Dret a Vaga, amb l’objectiu de conscienciar i protegir un dels drets fonamentals de la democràcia. Per aquesta raó s’estan organitzant mobilitzacions arreu del món.

A Espanya i a Catalunya, la UGT i CCOO volem denunciar les agressions i vulneracions de drets fonamentals com el de llibertat sindical i el de vaga, rebutjar la nova Llei de Seguretat Ciutadana (“llei mordassa”) i l’actuació de la fiscalia demanant penes privatives de llibertat per a treballadors i treballadores que han participat a les vagues.

A Girona farem una concentració a les 12 del migdia davant la Subdelegació del Govern (C. 20 de juny s/n).

Deixa un comentari

Top