Ets aquí
Inici > General > La lluita per #Nylstar al Parlament i als carrers de Blanes

La lluita per #Nylstar al Parlament i als carrers de Blanes

Representants dels treballadors de l’empresa blanenca Nylstar, i membres de la UGT comarques gironines, han anat al Parlament de Catalunya a fer sentir la seva veu en contra de l’ERO salvatge que preten l’empresa i que abocaria a la desaparició d’una de les empreses centenàries de la comarca de la Selva amb el fatídic resultat de la destrucció de dos centenars de llocs de treball.

Però la lluita i la reinvindicació també es durà a terme aquesta tarda pels carrers de Blanes. A les 18 h. esteu cridats a defensar al carrer la supervivència de Nylstar i el futur de 200 familíes que en depenen. La concentració tindrà lloc a la fàbrica i, en manifestació, arribarà fins la casa de la vila de Blanes. Us hi esperem a tots i a totes.

#SalvemNystar #Somdrets #Somlluita #Noalaespeculació

Deixa un comentari

Top