Ets aquí
Inici > General > Lluitem per Nylstar. Manifestació 27 de juny a les 18 h. #SalvemNylstar

Lluitem per Nylstar. Manifestació 27 de juny a les 18 h. #SalvemNylstar

Nylstar –històrica fàbrica de filatures situada a Blanes- ha presentat un expedient de regulació d’ocupació per acomiadar 185 persones.

L’empresa ha comunicat ara que torna a endarrerir la posada en marxa de la producció fins al setembre. Des de la UGT Comarques Gironines hem plantejat a l’empresa la insensatesa d’aquesta decisió, perquè genera una situació d’inseguretat per als treballadors i les treballadores, i de deteriorament de les instal·lacions.

La direcció de Nylstar no aclareix en els seus informes ni en les reunions mantingudes què farà amb els treballadors que mantindria a l’empresa si no endega la producció. Una producció que, després de quatre mesos d’ERO temporal, s’hauria d’haver posat en marxa al juliol. L’empresa no produiex des del 29 de gener i porta mesos sense llum, funcionant amb grups electrògens.

Des del nostre sindicat hem rebutjat aquest expedient i hem exigit novament a la direcció un compromís d’aportació de capital, perquè l’empresa no podrà suportar durant més temps aquesta situació d’aturada. Considerem que la negociació d’un ERO per a la continuïtat de l’activitat a aquestes alçades no té cap sentit si no es produeix una inversió financera, que és l’únic que podrà revertir la situació.

Concentracions davant Nylstar.                                       Foto: www.aragirona.cat

Per això convoquem tothom a la manifestació que tindrà lloc el 27 de juliol a les 18 h. La concentració tindrà lloc davant de la fábrica i  es dirigirà pels carrers de Blanes fins l’Ajuntament.

Defensem #Nylstar, defensem els llocs de treball d’una empresa centenària a Blanes!

Deixa un comentari

Top