Ets aquí
Inici > General > Jornada “L’Assetjament sexual i per raó de sexe al mon laboral”

Jornada “L’Assetjament sexual i per raó de sexe al mon laboral”

Amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, el dia 23 de Novembre UGT organitzem a Girona la  Jornada “L’assetjament sexual i per raó de sexe al món laboral” ,  que es farà de forma presencial a la sala d’actes de la seu d’ UGT de Girona ( C/ MIquel Blay num 1 )  de les  9.30 del  matí a la 13.30 h  del migdia.

La Jornada  va adreçada als delegats/des  i també als afiliats/ des que  desitgin  assistir-hi , ja que  es realitzaran dues ponències que abordaran de forma integral l’assetjament sexual i per raó de gènere en l’entorn  del treball.

Intervindran a la Jornada :

 

  • Sra. Eva Gajardo, Secretària d’Igualtat i Formació de la UGT de Catalunya   ” L’abordatge en l’ ambit laboral de l’assetjament sexual  i  per raó de gènere “

 

  • Sra . Hilda I. Arbones, Advocada laboralista del Gabinet Jurídic de UGT a Girona  ” El tractament i tutela juridica-processal de l’ assetjament sexual i per raó de gènere en l’ àmbit laboral “.

 

 

També comptarem amb la presència del nostre Secretari General d’ UGT CC Gironines Maxi Rica i  Gemma Martinez Secretaria de Politiques Socials i  d’ Igualtat

 

Cal confirmar assistència a la Jornada al mail:

garrotxa@girona.ugt.org

Top