Ets aquí
Inici > General > La UGT de Catalunya lamenta l’assassinat de dos agents rurals a Lleida

La UGT de Catalunya lamenta l’assassinat de dos agents rurals a Lleida

El nostre sindicat considera que s’han de replantejar els protocols d’actuació i seguretat en el gran ventall de tasques que realitza aquest col·lectiu

La UGT de Catalunya vol traslladar el seu condol a les famílies dels dos agents rurals que ahir van ser assassinats en un control rutinari de cacera a la població lleidatana d’Aspa.

Alhora volem mostrar tot el nostre suport als companys i companyes del Cos d’Agents Rurals i lamentem profundament que aquest acte, que ja ha estat qualificat com a homicidi flagrant, colpegi de forma brutal un cos que porta a terme la seva feina amb total diligència.

Des de la UGT de Catalunya continuarem lluitant perquè, ara més que mai, la seguretat al lloc de treball dels agents rurals no estigui a l’atzar de persones agressives i incíviques, i demanem que es replantegin i analitzin els protocols d’actuació en el gran ventall de tasques que realitza aquest col·lectiu.

Top