Ets aquí
Inici > General > La UGT guanya una altra sentència que reconeix el dret d’un funcionari de la Generalitat a cobrar la part meritada de la paga de Nadal del 2012

La UGT guanya una altra sentència que reconeix el dret d’un funcionari de la Generalitat a cobrar la part meritada de la paga de Nadal del 2012

El jutjat contenciós de Girona ha condemnat al Departament d’Agricultura de la Generalitat a pagar a un funcionari 577 euros en concepte de la part meritada de la paga de Nadal del 2012, concretament els 44 dies compresos entre l’1 de juny i el 14 de juliol, data d’entrada en vigor del Reial Decret 20/2012, pel qual es va manllevar aquesta paga a tots els treballadors i treballadores públics.
image

La UGT guanya una altra sentència que reconeix el dret d’un funcionari de la Generalitat a cobrar la part meritada de la paga de Nadal del 2012

La sentència del contenciós de Girona prova la validesa de l’argumentació jurídica de la UGT de Catalunya i en el procediment utilitzat per recuperar la part meritada de la paga extra del 2012. En aquest cas, el Departament no pot interposar un recurs ordinari contra la sentència. L’ingrés dels diners a retornar s’haurà de fer en la propera nòmina.

Aquest és la tercera sentència d’aquest tipus que el nostre sindicat guanya a Girona (els altres dos eren correponents a funcionaris de l’ICS). Des de la UGT de Catalunya s’han interposat unes 2.000 demandes individuals de funcionaris per recuperar la part meritada de la paga extra de 2012. Actualment, hi ha 50 vistes per sentència, que coneixeran el resultat en els propers mesos.

En el cas del personal laboral de la Generalitat, uns mil treballadors i treballadores ja han cobrat aquestes quantitats manllevades.

Des del nostre sindicat continuarem treballant per aquesta via per recuperar allò que és dels treballadors i les treballadores.

Deixa un comentari

Top