Ets aquí
Inici > General > La UGT denuncia que els treballadors de la seguretat privada a l’aeroport de Girona no han cobrat la nòmina de novembre

La UGT denuncia que els treballadors de la seguretat privada a l’aeroport de Girona no han cobrat la nòmina de novembre

Entenem que AENA podria ser responsable subsidiària dels impagaments, després que Seguri Ibérica hagi deixat el servei
Els treballadors i les treballadores de seguretat privada de l’Aeroport de Girona – Costa Brava, que fan les funcions de control de passatgers i equipatge abans de l’embarcament, no han cobrat el sou corresponent el mes de novembre.

L’empresa Segur Ibérica no els paga i ha deixat el servei. Des del 30 de novembre, els treballadors i les treballadores han estat subrogats a una nova empresa (ICTS Hispania). No obstant això, Segur Ibérica no ha pagat els salaris corresponents al mes de novembre ni les corresponents liquidacions que inclourien mitja paga d’estiu, paga de nadal  i la paga de beneficis (part proporcional).
La plantilla es planteja convocar aturades, tot esperant que AENA i l’administració bloquegin els pagaments que puguin tenir pendents a l’antiga empresa titular del servei fins que aquesta no garanteixi pagar el que els deu als treballadors i treballadores (vigilants i auxiliars).

Des de la UGT convocarem assemblees de treballadors i treballadores per tal de determinar l’abast de les mesures a prendre.Així mateix, adreçarem una carta a la direcció de l’Aeroport de Girona – Costa Brava per manifestar el malestar del nostre col·lectiu, en entendre que AENA podria ser responsable subsidiària dels impagaments.

 

 

 

Deixa un comentari

Top