La plantilla de Metro de Barcelona farà vaga durant el Mobile World Congress pel bloqueig de la negociació del conveni

metro-barcelonaTambé faran una aturada de cinc hores i una manifestació el proper 2 de febrer

Els treballadors i les treballadores de Metro de Barcelona han aprovat avui en assemblea la convocatòria d’aturades i vagues dins d’un pla de mobilització més ampli per forçar el desbloqueig de les negociacions del conveni col·lectiu i aconseguir un acord que respongui a les reivindicacions de la plantilla.

Concretament, s’ha convocat una aturada de cinc hores, de 10 a 15 hores, el dia 2 de febrer, a més d’una manifestació a les 11.30 hores que sortirà de la Plaça Urquinaona i arribarà fins a la Plaça de Sant Jaume.

També s’ha convocat vaga de 24 hores els dies 22 i 24 de febrer, amb motiu del Mobile World Congress (MWC).
Des de fa més d’un mes, el comitè d’empresa ve informa i demana als diferents estaments amb responsabilitat política sobre Metro de Barcelona que actuïn sobre el bloqueig de les negociacions per part de la direcció de l’empresa, però no s’ha produït cap moviment.
D’altra banda, el comitè considera que els tres eixos bàsics de les demandes de la plantilla (lluita contra la precarietat laboral, descongelació salarial i limitació de la reforma laboral) han estat compromisos de la majoria dels partits polítics que formen part de l’Ajuntament de Barcelona durant les campanyes electorals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*