LA UGT- RTVE EXIGEIX A TVE QUE COMPLEIXI AMB EL SERVEI PÚBLIC

tve-644x320

Durant la jornada electoral TVE ha decidit fer una única connexió territorial vulnerant el dret a la informació dels ciutadans.

La UGT a RTVE – Catalunya exigeix a la Direcció d’ Informatius de TVE que compleixi amb el servei públic i no vulneri el dret dels ciutadans a la informació.

TVE ha pres la decisió d’establir una única connexió després del Telediari del migdia a la jornada electoral negant una desconnexió territorial per la nit. Tenint en compta que RTVE té una estructura territorial capaç d’informar als ciutadans de cada Autonomia de les dades de la seva Comunitat amb aquesta decisió es nega a donar una informació local que és vital per la salut democràtica d’unes eleccions Autonòmiques Municipals.

La UGT a RTVE està dirigint una carta a tots els partits polítics a cada autonomia per demanar que exigeixin a TVE el compliment d’aquest servei públic. A més, també s’està fent arribar una carta a la Direcció de cada Centre Territorial com a primers responsables de què el seu centre compleixi amb el servei públic.

Des de la UGT reclamem que es compleixi amb el servei públic pels drets de la ciutadania i perquè a més, es posen en risc les estructures territorials.

Comments are closed.