Bicicletada popular amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019

Com cada any per aquestes dates, es celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, aquest any entre els dies 16 – 22 de setembre. UGT Catalunya, al marge de adherir-nos a la campanya , que aquest any està especialment adreçada a sensibilitzar sobre les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe a la ciutat, ha presentat un projecte a la web europea, que desenvoluparem el proper divendres dia 20 de setembre a les 11 h. al costat de Torre Glòries BCN.

Aquest projecte està publicat a la web europea  http://www.mobilityweek.eu/

Al marge de les persones que vulguin realitzar la ruta amb la seva pròpia bicicleta, disposarem d’un mínim de 35 bicicletes addicionals, per a aquells companys / es que vulguin acompanyar-nos.

L’Empresa que col·labora aportant les bicicletes ens exigeix ​​el nom complet i el DNI de cada un dels usuaris / es, per això cal que em faciliteu abans del proper dimarts dia 17 de setembre els dades dels companys / es que s’apuntin a la bicicletada.

La ruta és totalment plana, de 8’44 km, aproximadament en la meitat farem una parada d’avituallament on disposarem d’aigua, sucs, refrescos i fruita variada per reposar energies. Per seguretat es prega assistència amb casc.

En aquest enllaç podeu consultar la ruta.

El Secretari General Camil Ros atendrà els mitjans de comunicació a les 10:30 hores.

 Inscripcions a través del correu: jguerrero@catalunya.ugt.org abans del dimarts dia 17 de setembre.

Comments are closed.