Convocades aturades parcials en el servei de l’aerobús per denunciar les pèssimes condicions laborals i per reclamar una millor conciliació familiar de la plantilla

Del 14 al 18 de juny, aturades de dues hores al matí i dues més a la tarda.

El Comitè d’Empresa de SGMT (Serveis Generals de Mobilitat i Transport), empresa que opera el servei Aerobús sota la titularitat de l’AMB, on la UGT és el sindicat majoritari, ha convocat aturades parcials a l’Aerobús, el servei de transport de viatgers que connecta el centre de la ciutat de Barcelona i l’Aeroport del Prat.

Les aturades parcials seran de 5 dies, del 14 al 18 de juny (ambdós inclosos), i es realitzaran de 6a 8 hores pel matí i de 18 a 20 hores per al torn de tarda.

Aquesta vaga parcial és la resposta del comitè a la manca de voluntat de la direcció de SGMT per solucionar les reclamacions de les treballadores i els treballadors de la companyia pel que fa a les pèssimes condicions laborals i per reclamar una millora en la conciliació familiar.

Des del comitè es denuncia el poc respecte que la direcció de l’empresa té pels seus treballadors i treballadores, ja que després de moltes peticions l’empresa no només ha millorat les condicions de la plantilla sinó que les ha empitjorat encara més.

Comments are closed.