La UGT demana al grup Telefònica la inclusió de Telyco al Coveni d’empreses vinculades

297_telyco01122015A l’acte de la signatura del primer conveni d’empreses vinculades, i a través del Secretari Federal del sector de Comunicacions, SMC-UGT, ha sol·licitat a la Direcció del Grup Telefònica, la inclusió dels treballadors de TELYCO al mateix marc laboral que els treballadors de TdE, TME i TSOL.

La negociació, liderada per la UGT, ha suposat una fita històrica en les relacions laborals en el Grup Telefónica, millorant substancialment, les condicions laborals de prop de 28.000 treballadors que actualment exerceixen el seu treball en les tres empreses.

UGT Telyco, treballa amb els companys del Sector Federal en la línia de poder aconseguir la millora de les condicions de treball a través de la negociació col·lectiva i per aquesta raó, ha sol·licitat la inclusió dels treballadors i treballadores de Telyco, dins del mateix marc laboral que els companys de TdE, TME i TSOL.

En aquest sentit, la negociació que s’obre ara del conveni propi de TELYCO, ha de servir de base per aplanar el camí amb l’objectiu d’incloure el conjunt dels seus treballadors en el CEV (Conveni d’empreses Vinculades), de Telefònica en properes negociacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*