La UGT signa una pròrroga per a tres anys del Conveni d’Hostaleria de Catalunya

hosteleriaEs garanteix el manteniment de les condicions laborals i l’increment salarial per als 3000.000 treballadors i treballadores del sector
La UGT de Catalunya ha signat la pròrroga del Conveni d’Hostaleria de Catalunya per un període de 3 anys (2014-2016), que garanteix el manteniment de les condicions laborals de més de 300.000 treballadors i treballadores. El col•lectiu veurà incrementat els seus salaris un 0,6% aquest 2014; un 0,8% per al 2015; i un 0,9% per al 2016.
Així mateix, aquesta pròrroga regularà les condicions de treball dels establiments amb degustació (fleques, pastisseries, llibreries), que fins al moment vivien en un buit de les relacions laborals, ja que es regulaven sota el paraigua de l’Estatut del Treballador o de convenis amb salaris més baixos que els contemplats en el Conveni d’Hostaleria de Catalunya.
D’altra banda, la Federació de Serveis a la Mobilitat i el Consum de la UGT de Catalunya, sindicat majoritari en el sector de l’hostaleria, es felicita per la suma de CCOO de Catalunya a la signatura de la pròrroga d’un conveni (2012-2013) que no va signar en el seu moment. Li agraïm la rectificació i l’esforç vers una unitat d’acció en benefici dels drets dels treballadors i les treballadores de l’hostaleria a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*