SIGNAT EL CONVENI DEL SECTOR DEL LLEURE, QUE AFECTA MÉS DE 25.000 PROFESSIONALS DE TOT CATALUNYA

La UGT de Catalunya, CCOO i la patronal del sector del lleure han signat aquest matí l’acord pel III Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya, que recull els següents augments salarials: del 0,5% des del setembre del 2014 amb caràcter retroactiu, del 0,5% al gener del 2015 i del 0,5% al setembre del 2016.

La UGT de Catalunya ha formalitzat aquesta signatura després que el preacord assolit al mes de febrer se sotmetés a votació en dues assemblees obertes de treballadors i treballadores i una enquesta en línia a través de la web, amb una alta participació.

A través de les assemblees, de forma unànime, i de l’enquesta en línia, el 90% dels participants han donat suport al preacord.

El sector del lleure ha convocat diferents mobilitzacions davant el bloqueig del conveni per part de les patronals des de 2011. Aquest conveni afecta entre 25.000 i 30.000 professionals de tot Catalunya -depenent la temporada- de menjadors escolars, acollida matinal i de tarda, activitats extraescolars, punts d’informació juvenil, ludoteques, casals i centres cívics, cases de colònies, escoles de natura, etc.

Descarrega’t el conveni aquí

Comments are closed.