El sector de Mercaderies i Logística de la província de Barcelona farà vaga demà després de 9 anys sense Conveni

A les 6 h, Camil Ros i Javier Pacheco acompanyaran els treballadors i les treballadores en el punt informatiu situat a la ZAL del Port de Barcelona.

El sindicat de Carreteres i Urbans de la FeSMC-UGT de Catalunya i el sector de carreteres de CCOO de Catalunya han convocat per al proper 30 d’octubre una jornada de vaga per denunciar la intransigència de les patronals en la negociació del conveni col·lectiu de mercaderies i logística de la província de Barcelona, després de 9 anys bloquejat. La darrera mostra d’aquest menysteniment ha estat no presentar-se a la reunió de conciliació convocada per l’Administració ahir després que divendres no s’arribés a cap acord al Tribunal Laboral de Catalunya.

Les patronals del sector -Transcalit i Uno- van escudar-se en primer lloc en la reforma laboral. Després que els  tribunals donessin la raó als treballadors i les treballadores, han decidit mantenir el bloqueig fent unes exigències de màxims: volen desregular les condicions laborals dels més de 15.000 treballadors i treballadores i fer-los xantatge perquè a canvi de l’actualització dels salaris, congelats des del començament de la crisi, acceptin la jornada laboral ordinària de dilluns a diumenge.

Demà, els secretaris generals de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, els acompanyaran en les seves reivindicacions i atendran els mitjans que així ho vulguin a primera hora en un dels punts d’informació de la vaga, a la Zona d’Activitats Logístiques del Port de Barcelona. Us adjuntem un planell i les coordenades.


Vaga mercaderies i logística – atenció mitjans Camil Ros + Javier Pacheco

DIA: 30 d’octubre.
HORA: 6 hores.
LLOC: Port de Barcelona. Rotonda del Carrer A amb el Carrer 3, a tocar de les Cotxeres de TMB. Mapa de la zona + Ubicació.

Comments are closed.