El sector de Supermercats de Catalunya no signa el conveni per unanimitat

La FeSMC de la UGT de Catalunya ha dut a terme, aquest matí, una assemblea a la seu del sindicat, amb els delegats i delegades que es troben afectades pel conveni de Supermercats de Catalunya. Aquesta assemblea s’ha produït per tal de conèixer el contingut d’aquest conveni i procedir a la seva validació o no del preacord.
Finalment, després de tractar-se’n els diferents punts del preacord, els delegats i les delegades han validat, per unanimitat, no signar el conveni.
Aquest fet ratifica la posició en la qual s’ha mantingut la FeSMC-UGT de Catalunya en la mesa del conveni. Entre d’altres, els elements discrepants principals per part de les delegades i delegats han sigut: la compensació i absorció, l’Acord turístic del municipi de Barcelona i la Promoció professional (4.2 al 4.1 a Barcelona i els seus equivalents en la resta del territori).
Per part del sindicat, s’espera un conveni digne per a tots i totes les treballadores, per tant s’haurà de continuar negociant per arribar a les condicions òptimes de les persones treballadores del sector.

Comments are closed.