La FeSMC-UGT de Catalunya signa el nou erto de l’Hotel Joan Carles I

Aquest dijous 15 de juny, es va signar un nou ERTO a l’Hotel Joan Carles I per part del Comitè d’empresa.  Des de la FeSMC de la UGT s’ha volgut recordar que els treballadors de l’Hotel segueixen en ERTO des de l’inici de la pandèmia.
Amb la firma d’aquest últim ERTO, el qual té una durada fins al 31 de desembree, es pretén salvaguardar els llocs de treball fins al 2024, que serà la data prevista d’obertura de l’hotel. A més, es complementarà econòmicament als treballadors i treballadores que hagin patit l’ERTO amb un mínim de 200 € i un màxim de de 1150€.
Aquest acord, suposa també el compromís de desafectació gradual de tots els treballadors i treballadores sempre durant  la seva jornada habitual. Existeix també un compromís d’obertura, per part de l’empresa, de treball efectiu o permís retribuït des del gener de 2024.
Des de la FeSMC de la UGT de Catalunya s’espera que aquest ERTO sigui l’últim que s’hagi de negociar per part del comitè d’empresa i que tota la plantilla pugui tornar a la normalitat durant el mes de gener del 2024.

Comments are closed.