La UGT denúncia causes injustificades i vulneració de drets sindicals en els acomiadaments que s’estan duent a terme en el Club Natació Sant Andreu

Diverses irregularitats posen de manifest que els acomiadaments no estan justificats i persegueixen d’altres fins.

El club que ha anunciat estar travessant dificultats econòmiques ha decidit pal·liar aquest dèficit pressupostari tancant unes instal·lacions que gestiona el club en la zona de Sagrera, amb un efecte col·lateral de reestructuració i acomiadament de part de la plantilla.
Aquests acomiadaments que semblen haver estat especialment “triats” tenen afectació majoritària al personal que porta prestant serveis per al club durant més de quinze anys d’antiguitat, inclosos membres del mateix comitè d’empresa amb una trajectòria sindical extensa.
La secció sindical de la UGT de Catalunya al Club Natació Sant Andreu (CNSA) posa de manifest que el més paradoxal d’aquesta situació és l’anunci per part del club del gran deute que segons ells deuen a empreses subministradores d’aigua llum, etc. i que ascendeix a un total d’uns 190.000 euros aproximadament, mentre per un altra banda es produeix el pagament de copioses indemnitzacions als treballadors i treballadores amb més antiguitat i més complements econòmics consolidats.
Cal dir que durant el període de pandèmia els socis i sòcies han continuat pagant la quota, sense fer ús del servei, i també s’han realitzat donacions de 150 €. Fet que hauria d’haver suposat un romanent econòmic perquè el club pogués fer front a les dificultats econòmiques declarades.
Des del nostre sindicat creiem que hi ha tota una sèrie d’irregularitats que ens fan sospitar que les causes dels acomiadaments no són unes altres que la d’aprimar l’estructura aprofitant la conjuntura de crisi.

Comments are closed.