Participació massiva en la mobilització del sector de carreteres davant la seu de l’AMB

El dimarts 29 de novembre es va dur a terme una concentració del sector de carreteres de la FeSMC de la UGT de Catalunya davant la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).
En aquesta mobilització hi van participar més de 350 treballadors i treballadores de més de 30 empreses diferents de transports. Les persones treballadores van reivindicar la necessitat d’unes condicions laborals dignes per a totes les plantilles i la no-precarització sistemàtica del transport de viatgers que s’ha instal·lat des de fa anys en el sector i que afecta de manera directa a tots els treballadors i treballadores i també, en conseqüència al servei de la ciutadania.
Per la seva banda, la presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ada Colau, va rebre el mateix dia als responsables del sector de transports de l’organització i en la reunió, s’hi van exposar els principals motius de la problemàtica del sector respecte a les darreres adjudicacions dels concursos que licita la pròpia AMB.
En aquesta trobada es va arribar al mateix enteniment sobre la poca responsabilitat social, econòmica i de sostenibilitat que suposen les adjudicacions dels concursos públics que s’estan duent a terme i també es va tractar sobre les conseqüències que generen com a resultat: la precarietat de les condicions laborals dels treballadors i les treballadores del sector i l’empitjorament del servei.
Des de la FeSMC es continuarà treballant per poder resoldre aquesta situació i instaurar unes bases fixes pel bon condicionament de treball.

Comments are closed.