Pla de xoc per a l’ocupació: persones, empreses i territori

Avui s’ha publicat al DOCG el Decret Llei 16/2020 de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19.
Aquest DL recull el Pla de xoc per a l’ocupació: persones, empreses i territori, dirigit a pimes, persones en règim d’autònoms, cooperatives, empreses de l’economia social i administracions locals, amb l’objectiu de pal·liar els efectes desfavorables que ha provocat la crisi sanitària derivada de la COVID-19.
El Pla es va sotmetre a consideració del Consell de Direcció del SOC, del qual la UGT de Catalunya en forma part, i s’ha traslladat en forma de mesures urgents en un Decret Llei, juntament amb altres:
  • Mesures complementàries de transparència en l’abonament de subministraments i altres per fer front al context generat per la COVID-19.
  • Mesures per compensar les associacions de mares i pares d’alumnes que prestin directament els serveis de menjador dels centres educatius de titularitat de la Generalitat pel perjudici econòmic pel tancament d’aquests centres.
  • Mesures en matèria de mobilitat per a la campanya agrària.
En aquest enllaç podeu consultar el resum que hem elaborat del Pla de xoc per a l’ocupació: persones, empreses i territori.
En aquest enllaç podeu consultar el Decret Llei 16/2020.

Comments are closed.