Treballadores i treballadors de l’hostaleria es concentraran per denunciar la precarietat que viu el sector

L’acció reivindicativa tindrà lloc dilluns, un dia abans de la reunió per a la negociació del nou conveni del sector, que regula les condicions de més de 230.000 treballadors a Catalunya.

Treballes a l’hostaleria? Et respecten les hores de descans? La teva jornada és interminable? Pots conciliar la teva vida laboral i personal? Tens un sou just? Si la resposta és no, ets precari/precària.

La UGT de Catalunya convoca per al proper dilluns, 17 de febrer, a les 11.45 h, una acció reivindicativa per denunciar la precarietat que viu el sector de l’hostaleria: jornades inacabables i situacions d’autèntica explotació laboral, càrrega de treball excessiva i un ritme frenètic de treball, contractes en frau de llei, nul·la conciliació, i incompliment dels dies de descans.

L’acció s’inclou dins la campanya ‘Visibilitzem el precariat’ i pretén denunciar aquesta situació de precarietat que viu el col·lectiu, un dia abans que se celebri la negociació del nou conveni col·lectiu del sector, que ocupa més de 230.000 treballadors i treballadores que, en temporada alta poden arribar fins a 300.000.

Hi participaran el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, el secretari general de la FeSMC UGT de Catalunya, Carlos González, així com més d’un centenar de professionals de l’hostaleria, alguns dels quals explicaran en primera persona la seva situació laboral per fer palesa la precarietat que viu el sector de l’hostaleria.

Acció precariat hostaleria

DIA:  17 de febrer.
HORA: 11:45 h.
LLOC: davant torres venecianes. Plaça Espanya. Barcelona.

Comments are closed.