UGT signa el Conveni Col·lectiu d’AUTEMA pels anys 2015-2019.

autema-portaraUGT, representació majoritària a l’empresa concessionària de l’autopista Terrassa-Manresa, signa el conveni col•lectiu de treball pels anys 2015 a 2019.
L’acord, que a la pràctica suposa una pròrroga de l’anterior conveni, ha estat validat pels treballadors i treballadores, que han apostat per l’estabilitat davant un procés incert d’implantació tecnològica, i davant la decisió de la Generalitat de no mantenir el conveni de compensació del peatge que operava des del 1999.
Lluny de l’establiment de la doble escala salarial que proposava l’empresa (reducció del 30%) , tal i com ha succeït en d’altres concessionàries a Catalunya, l’acord manté les taules salarials i els sistemes de revisió, tot garantint el manteniment del poder adquisitiu. De forma afegida, s’ha recuperat el complement salarial en situacions de Incapacitat temporal que comporten hospitalització, i que havia decaigut en l’anterior exercici de negociació.
Resum de condicions
Duració: 5 anys (2015-19)
Jornada: 1768 hores.
Increment Salarial: 0,6%+ percentatge associat a increment IMD. Topall de l’IPC.
Complement IT: 100% salari en IT d’origen laboral. 100% els primers 15 dies en IT d’origen no laboral. 100% salari en IT amb hospitalització, durant tota la baixa.
Altres continguts socials:
Maternitat 5 mesos.
Matrimoni 17 dies.
Hospitalització 3 dies.
Protecció de l’ocupació mitjançant “clàusula social”.
Formació 24 hores per a noves incorporacions dins la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*