18 de febrer: Ara toca!

18 DE FEBRER: ARA TOCA!

Camil Ros i Javier Pacheco encapçalaran la concentració de demà davant la Delegació del Govern a Barcelona.

La UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya convoquem per a demà dijous 18 de febrer un seguit de concentracions arreu del territori sota el lema ‘Ara toca’. Les concentracions tindran lloc a les 12 h davant de:

  • Subdelegació del Govern a Lleida (pl. de la Pau, 1)
  • Subdelegació del Govern a Tarragona (pl. Imperial Tàrraco)
  • Subdelegació del Govern a Girona (Gran Via de Jaume I, cantonada Avgda. 20 de juny)
  • Delegació del Govern a Barcelona (carrer de Mallorca, 278)

Els secretaris generals de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, encapçalaran la concentració de Barcelona. Abans d’iniciar la concentració, a les 11:45 h, atendran els mitjans de comunicació assistents.  

Denunciem que les patronals i els governs estan impedint mesures estratègiques i essencials per garantir la igualtat social i la distribució de la riquesa. No podem permetre que el cost de la crisi es carregui, una vegada més, sobre la classe treballadora. Per això:

  • Reclamem al nou Parlament de Catalunya que activi immediatament l’aprovació dels pressupostos. Cal reactivar l’economia per mantenir l’ocupació i generar nous llocs de treball de qualitat, per reforçar el sistema sanitari i les residències de persones grans o dependents, i per protegir 1.700.000 persones del risc de pobresa, ampliant ajuts i la renda garantida de ciutadania.
  • Reclamem al Govern estatal que compleixi els seus compromisos respecte de l’augment del salari mínim interprofessional i que derogui les reformes laborals i també la reforma de les pensions del 2013.
  • Reclamem a tots dos governs que no restin inactius davant de situacions insostenibles, com l’abús de les plataformes digitals, la situació de les treballadores de la llar i les cures, el treball agrari o el col·lapse dels sistemes d’ocupació.
  • La negociació urgent de plans de xoc per als sectors del turisme, l’hostaleria, la indústria, l’agrari i els serveis públics.

Llegiu aquí el manifest de les concentracions ‘Ara toca’.

Concentració ARA TOCA! – Barcelona + atenció mitjans Camil Ros i Javier Pacheco

DIA: 18 de febrer.
HORA: 11:45 h, atenció a mitjans. 12 h, concentració.
LLOC: davant Delegació del Govern a Barcelona. Carrer de Mallorca, 278.

 

 

 

 

 

Comments are closed.