Jornada “Noves tecnologies en Ergonomia”

El 19 de setembre de 2022 es durà a terme una jornada sobre el desenvolupament de les noves tecnologies en l’àmbit de l’ergonomia: les aplicades a l’avaluació de riscos ergonòmics, a la formació i entrenament, a l’automatització de diferents tasques per evitar la manipulació manual de càrregues, postures forçades i moviments repetitius amb elevadors o robots col·laboradors i a l’ús d’exoesquelets per prevenir possibles trastorns musculoesquelètics.
Aquesta jornada tindrà inici a les 9.30h i comptarà amb la participació de diversos experts en matèria d’ergonomia i salut laboral a banda de tècnics i especialistes en tecnologia.
A continuació, es durà a terme un taller pràctic d’exoesquelets. En primer lloc, es farà una demostració d’ús de cada exoesquelet i, després es brindarà l’oportunitat als assistents per poder provar-los. A causa del temps necessari per fer les proves, les places seran limitades i només es podrà provar un únic tipus d’exoesquelet seguint estrictament l’ordre d’inscripció.
Per tal de poder assistir-hi, és necessari fer una inscripció prèvia. Aquí podreu consultar el programa i el seu cartell.
Per a poder fer la prova d’exoesquelets, us podeu inscriure en una de les opcions següents:

Comments are closed.