La UGT de Catalunya demana més col·laboració publicoprivada en la seguretat del transport públic i altres instal·lacions

La UGT de Catalunya expressa el seu total rebuig a l’agressió soferta per una parella aquest cap de setmana al Metro de Barcelona i denuncia que hagin esdevingut habituals les agressions a usuaris i vigilants de seguretat privada al transport públic i altres serveis i instal·lacions de pública concurrència.

Els responsables polítics no estan oferint solucions reals davant de l’increment de la inseguretat i des del nostre sindicat insistim en la necessitat d’una major col·laboració entre seguretat pública i privada, amb reunions periòdiques amb els agents socials i les empreses implicades, per garantir una major protecció a la ciutadania en aquest tipus d’instal·lacions.

També volem denunciar la manca de mitjans i de protecció jurídica que pateixen els i les vigilants de seguretat que intenten complir amb la seva feina.

En aquest sentit, la UGT insta novament el Govern de l’Estat a què el nou Reglament de Seguretat Privada reculli la realitat i les necessitats del sector, i vigilants, agents socials i empreses són qui millor les coneixen.

Comments are closed.