L’asseguradora AXA durà a terme el seu tercer ERO des del 2018 i la UGT de Catalunya en mostra el seu rebuig

Durant la tarda d’aquest dilluns 13 de febrer, l’empresa va comunicar la intenció d’iniciar un nou procediment d’acomiadament col·lectiu, el tercer des del 2018.
S’ha convocat als sindicats, el pròxim 21 de febrer, per a constituir la Taula Negociadora, que obre el període que estableix la llei d’un mes per a dur a terme la negociació que reculli els termes d’aquest procediment.
En aquesta ocasió i seguint amb la política de la UGT de Catalunya, el sindicat s’asseurà a negociar les millors condicions de sortida i que parteixin, com els anteriors cops, de la voluntarietat en cessaments indemnitzats i en prejubilacions. Defensarem la millora de les condicions que es van pactar en l’anterior ocasió, ja que els resultats obtinguts per l’empresa en aquest exercici ho permeten.
Per part dels sindicats es procurarà dialogar, negociar i aconseguir les millors condicions laborals ja sigui en el Conveni Col·lectiu, en els acords com el Pla d’Igualtat, en el de Teletreball o en un Acomiadament Col·lectiu (ERO).
D’altra banda, la UGT de Catalunya considera que tot això no descarta que si les negociacions no prosperen, s’estudiïn i es practiquin altre mesures, però dependrà de com avanci la situació.

Comments are closed.