El comitè de vaga de TMESA lluita pel seu conveni i anuncia possibles aturades en el servei de transport públic a Terrassa

Des de fa més de dos anys, les treballadores i treballadors del transport públic de Terrassa (TMESA), continuem negociant el conveni col·lectiu del qual depenen les nostres condicions laborals.

Amb l’inici de la COVID-19, la negociació del conveni va quedar paralitzada. S’ha procurat arribar a certs acords amb l’empresa, però davant la impossibilitat i els impediments que la mateixa ha generat, hem decidit que els treballadors i les treballadores exercirem els nostres drets, inclòs el dret a vaga.

Des de la FeSMC de la UGT de Catalunya insistim a arribar a un acord pel bé de tots els implicats, però no a qualsevol preu. Des del comitè, fem una crida per aturar les imposicions i les directrius sense sentit de la direcció de l’empresa que, de moment, només sembla tenir voluntat en disminuir el nostre salari com a treballadors i treballadores.

Tant la UGT de Catalunya com CCOO de Catalunya, els sindicats que formem el Comitè d’empresa, comuniquem que els nostres drets no es negocien i que si cal aturar tota la ciutat per arribar a l’acord necessari del conveni, així es farà.

TMESA és una empresa de la ciutat de Terrassa, en la qual l’Ajuntament en forma part de la mateixa i és per això que demanem que s’involucri en la resolució d’aquest conflicte per tal de normalitzar la situació de les treballadores i treballadors del sector de transport públic de la ciutat.

El pròxim 6 de maig, hi haurà una mediació al Tribunal Laboral de Catalunya on tindrem presència el comitè de vaga i l’empresa.

D’entrada, ens agradaria comunicar que lamentem les incomoditats que es puguin ocasionar a tota la ciutadania amb la convocatòria d’una vaga per part nostra, amb les mobilitzacions o les mesures de pressió, però ara mateix, no tenim altra sortida.

Des del Comitè de vaga demanem comprensió davant les pròximes dates tan convulses que ens pot tocar viure a Terrassa i desitgem que aquesta situació es resolgui com més aviat millor amb l’ajuda de tots i totes.

Comments are closed.