La UGT i CCOO demanen al Govern de la Generalitat que la nova llei de comerç respecti la conciliació personal i laboral

Avui dimarts, 6 de juny, d’11 a 12 h, concentració davant la seu de la Direcció General de Comerç.

La Llei que està tramitant el Parlament de Catalunya, Llei de Comerç, Serveis i Fires de Catalunya, regula aspectes importants com són els horaris comercials o les obertures als diumenges que afecten directament en les condicions de treball i vida dels treballadors i treballadores del sector.

LA UGT i CCOO han fet arribar al Parlament propostes de modificacions de la llei, i davant la seva imminent tramitació al Ple del Parlament volen demanar al Govern de la Generalitat que siguin escoltades i recollides les demandes de les persones treballadores del sector del comerç.

Per això, ambdós sindicats convoquem per aquest dimarts, 6 de juny, d’11 a 12 h, una concentració de treballadores i treballadors del sector davant la Direcció General de Comerç, per registrar les seves peticions a l’Administració. Per part del nostre sindicat, la secretària del sector de Comerç de la FeSMC-UGT de Catalunya, Gloria Sánchez, atendrà els mitjans assistents per explicar quines són les propostes sindicals que volem que reculli la redacció de la nova llei.

Concentració treballadors i treballadores del sector de comerç

DIA: 6 de juny.

HORA: d’11 a 12 hores.

LLOC: davant seu Direcció General de Comerç. Puig i Xoriguer, 11-13. Barcelona.

Comments are closed.