Terrassa queda abocada al conflicte en el transport públic

TMESA deixa sense acord als treballadors i les treballadores en el Tribunal Laboral de Catalunya

Tal i com es va anunciar la darrera setmana, des de fa més de dos anys, les treballadores i treballadors del transport públic de Terrassa (TMESA), seguim negociant el conveni col·lectiu del qual depenen les nostres condicions laborals.

Aquest divendres 6 de maig es va celebrar una reunió de mediació al Tribunal Laboral de Catalunya entre l’empresa Transports Municipals de Terrassa (TMESA) i la part social de la mateixa, acompanyada cada part dels mediadors pertinents. En finalitzar aquesta, no es va poder arribar a cap acord, ja que la proposta que oferia l’empresa seguia sent inassolible pels representants dels treballadors i treballadores.

Des de la UGT de Catalunya apostem pel calendari de mobilitzacions i per dur a terme la vaga, que finalment es farà efectiva els dies 16, 18 i 20 de Maig.

Davant d’un escenari de negociació com aquest, considerem que tots hauríem de poder aportar i posar de la nostra part  per a intentar aconseguir un acord, però no ha estat el cas. No hem avançat i és denota quan la proposta per part de TMESA és la mateixa que va dur-nos a la ruptura de les negociacions i és per això que l’única via d’actuació que ens han deixat ha estat la confrontació. Per aquest motiu, els treballadors i les treballadores de TMESA ens mobilitzarem.

Terrassa es veu abocada a un conflicte en el Transport Públic i la FeSMC de la UGT de Catalunya defensarem els nostres drets tantes vegades com sigui necessari.

Comments are closed.