Nova concentració contra el bloqueig de la negociació del conveni Contact Center i les empreses TIC’s

La UGT convoca, a tots els territoris, concentracions davant les seus dels principals clients dels Contact Centers per a la lluita d’un conveni digne i just per a totes les treballadores i treballadors del sector.

La patronal continua dilatant en el temps la possibilitat de negociar el conveni col·lectiu del sector. Aquest cop, ho fa recorrent a la “pandèmia”, la qual precisament ha fet que les seves facturacions es veiessin incrementades.

Paral·lelament, les empreses s’han fet més grans a base de compres i fusions mentre que el salari dels treballadors i treballadores dels Contact Centers han seguit congelats des del desembre del 2019. Són les empreses com els bancs, les energètiques, les empreses de telecomunicacions, o de l’administració pública inclosa, les grans beneficiades de l’immobilisme que exerceix la patronal en el nostre sector, ja que aquestes compren el servei que oferim a un cost molt baix i és moment de que es responsabilitzin de la precarietat que han provocat i de la que en són col·laboradors.

Des de la FeSMC-UGT de Catalunya manifestem que seguirem mobilitzant-nos fins a aconseguir justícia en el nostre conveni col·lectiu per a dignificar els llocs de treball dels companys i les companyes dels Contact Centers. És per això que es convoquen concentracions per part de la UGT i CCOO, a tots els territoris davant de les seus d’empreses clients. En aquesta concentració, com el darrer cop, s’hi sumaran els companys i les companyes d’empreses TIC, donada la seva situació amb el conveni bloquejat.

En el cas de Barcelona, es dura a terme la concentració:

Dia: 18 de març

Lloc i Hora: A les 11.30h a la Pl. Antoni Maura (davant del BBVA)

i a les 12h a Pl. Sant Jaume, Barcelona

Comments are closed.